Hey,

Mijn naam is Maïté, het gezicht achter elk pateeke dat hier buiten gaat. Maar ook achter deze website, de afwas, de boekhouding, noem maar op :).
Ik ben -zoals ze dat in moderne termen zeggen- een volledig ‘selftaught baker’. Alles wat ik weet heb ik geleerd via internet en youtube. 

Matékes Patékes is een one-woman show. Een bijberoep dat ik combineer met mijn job als bediende verkoper bij Colruyt. Die combinatie zou niet lukken zonder de steun van vrienden, familie en de lieve man achter mij. Een man met vele interesses maar bakken is daar absoluut niet één van. Opeten gelukkig wel :). Kindjes zijn er niet waardoor ik iedere vrije minuut in deze uit de hand gelopen hobby kan stoppen. Tenzij je natuurlijk onze pluizige hond Simba meetelt.


Naast bakken ben ik gek op pasteltintjes en op dessert in het algemeen. Op restaurant kies ik dan ook resoluut voor dessert in plaats van een voorgerecht. Mocht het kunnen ik at dessert voor en na mijn hoofdgerecht (en misschien ook wel in de plaats van mijn hoofdgerecht  
)

Maar genoeg over mij, ik hoop snel te horen met welke taart ik jou plezier kan doen!